Links in emails not working

Comments related to the operation of NitrateVille.
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

Daveismyhero

  • Posts: 222
  • Joined: Thu Mar 14, 2013 12:27 pm
  • Location: Osceola, IN

Links in emails not working

PostTue Dec 09, 2014 10:55 am

Hello all,

I subscribe to quite a few topics, so I receive an email when there is any new content posted. Recently, the email links stopped being active links, and instead became normal text. So instead of being something like this http://www.nitrateville.com/viewtopic.php?f=1&t=19129&p=144464&e=144464, it just looks like this: viewtopic.php?f=1&t=19129&p=144464&e=144464" target="_blank.

Since it is no longer a hyperlink, you obviously can't click the link to be taken to the site. This is the case for subscription email sent to my gmail account and my Android phone, if that matters.

I hope this makes sense, and I hope someone can do some investigating. As always, thank you for your assistance and the work you do!

Dave
I am not a purist, I am a funist!
Offline
User avatar

Mike Gebert

Site Admin

  • Posts: 5319
  • Joined: Sat Dec 15, 2007 3:23 pm
  • Location: Chicago

Re: Links in emails not working

PostTue Dec 09, 2014 11:23 am

I don't know why they look different but I clicked both and went to the exact same place. Maybe your email system sees a difference I don't and only responds to one of them.
“One of the wonders of the internet is that it's a totally open forum. The world's greatest expert—or greatest idiot—is free to post.” —David Shepard, quoted by Richard Bann
Offline
User avatar

silentfilm

Moderator

  • Posts: 8872
  • Joined: Tue Dec 18, 2007 12:31 pm
  • Location: Dallas, TX USA

Re: Links in emails not working

PostTue Dec 09, 2014 12:08 pm

I turned these off, because I was getting too many of them. However, I still get them for old topics, and just received this one...

You are receiving this notification because you are watching the topic,
"Murphy Beds" at "NitrateVille.com". This topic has received a reply since
your last visit. You can use the following link to view the replies made,
no more notifications will be sent until you visit the topic.

If you want to view the newest post made since your last visit, click the
following link:
viewtopic.php?f=3&t=2517&p=144476&e=144476

If you want to view the topic, click the following link:
viewtopic.php?f=3&t=2517

If you want to view the forum, click the following link:
viewforum.php?f=3

If you no longer wish to watch this topic you can either click the
"Unsubscribe topic" link found at the bottom of the topic above, or by
clicking the following link:

viewtopic.php?uid=7&f=3&t=2517&unwatch=topic


The links work for me in my email. It could be that the message was changed to plain text by your email program (thinking that the message was spam or a dangerous link). I don't use gmail, but if you can you should make sure that [email protected] is included as a trusted email address, however you can do that.
Offline
User avatar

Daveismyhero

  • Posts: 222
  • Joined: Thu Mar 14, 2013 12:27 pm
  • Location: Osceola, IN

Re: Links in emails not working

PostTue Dec 09, 2014 12:15 pm

I added Nitrateville as a trusted contact, so hopefully that will do the trick. I'll report back. Thanks for the suggestions!
I am not a purist, I am a funist!
Offline
User avatar

Daveismyhero

  • Posts: 222
  • Joined: Thu Mar 14, 2013 12:27 pm
  • Location: Osceola, IN

Re: Links in emails not working

PostThu Dec 11, 2014 2:22 pm

My emails from yesterday didn't have links, but the ones from today did. So we'll call it fixed. :lol: Thanks again!
I am not a purist, I am a funist!

Return to Site Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest