Technical problems ??

Discussion related to mediahistoryproject.org. More general discussion of topics should go to main boards.
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

Penfold

  • Posts: 1312
  • Joined: Mon May 26, 2008 2:03 pm
  • Location: Bwistol, England.

Technical problems ??

PostSat Oct 19, 2013 2:24 am

Hi,
I've been trying to access the MHDL this morning and have been having problems; I get "Problem Loading Page" from my Firefox browser, and a Trojan Horse alert from my Avast! security software.......both happen whether I follow a link from Nitrateville or go via a search engine. Trouble at t'mill ????


Penfold
I could use some digital restoration myself...
Offline
User avatar

Brooksie

  • Posts: 2627
  • Joined: Wed Jun 30, 2010 6:41 pm
  • Location: Portland, Oregon via Sydney, Australia

Re: Technical problems ??

PostSat Oct 19, 2013 2:16 pm

I just gave it a try, and everything seems to be working for me. I use Safari rather than Firefox - perhaps it's a browser issue?
Offline
User avatar

Penfold

  • Posts: 1312
  • Joined: Mon May 26, 2008 2:03 pm
  • Location: Bwistol, England.

Re: Technical problems ??

PostMon Oct 21, 2013 9:15 am

Thanks for the response; I tried Internet explorer too, same result.........Avast! is telling me that a virus called JS:HideMe-J [Trj] is the culprit....anyone else struggling to connect ???
I could use some digital restoration myself...
Offline

ColemanShedman

  • Posts: 417
  • Joined: Thu May 26, 2011 6:34 am

Re: Technical problems ??

PostMon Oct 21, 2013 9:27 am

Try clearing your browser's cache.
Offline

silentmovies742

  • Posts: 507
  • Joined: Sat Jul 02, 2011 4:42 am

Re: Technical problems ??

PostSun Jun 15, 2014 1:06 pm

Is anyone else having problems accessing the site today? I can get onto the main page, but the lantern search page isn't loading at all.
Offline
User avatar

Jim Reid

  • Posts: 1506
  • Joined: Fri Dec 21, 2007 9:16 am
  • Location: Dallas, Texas

Re: Technical problems ??

PostSun Jun 15, 2014 1:31 pm

I use IE and have not had any problems.
Offline

silentmovies742

  • Posts: 507
  • Joined: Sat Jul 02, 2011 4:42 am

Re: Technical problems ??

PostSun Jun 15, 2014 1:37 pm

Jim Reid wrote:I use IE and have not had any problems.


Hmm. I've tried IE, Chrome and Mozilla and can't get on for some reason.
Offline
User avatar

Brooksie

  • Posts: 2627
  • Joined: Wed Jun 30, 2010 6:41 pm
  • Location: Portland, Oregon via Sydney, Australia

Re: Technical problems ??

PostSun Jun 15, 2014 10:05 pm

silentmovies742 wrote:Is anyone else having problems accessing the site today? I can get onto the main page, but the lantern search page isn't loading at all.


I'm using Safari, and have not been able to access Lantern all day. http://mediahistoryproject.org is still fine, though.
Offline

silentmovies742

  • Posts: 507
  • Joined: Sat Jul 02, 2011 4:42 am

Re: Technical problems ??

PostMon Jun 16, 2014 7:12 am

I have contacted David, and they're working on it.
Offline
User avatar

oldposterho

  • Posts: 457
  • Joined: Wed Jan 22, 2014 10:05 am

Re: Technical problems ??

PostMon Jun 16, 2014 9:40 am

Thanks sm742, search has been out for me as well. Makes me realize just what a valuable resource this truly is. Sincerest gratitude to them's what make it possible.
Offline

silentmovies742

  • Posts: 507
  • Joined: Sat Jul 02, 2011 4:42 am

Re: Technical problems ??

PostMon Jun 16, 2014 12:55 pm

I totally agree. A few years ago, we'd have been sitting in the bowels of a library or archive wading through microfische instead of putting a search term and getting what we want in seconds.
Offline
User avatar

silentfilm

Moderator

  • Posts: 9038
  • Joined: Tue Dec 18, 2007 12:31 pm
  • Location: Dallas, TX USA

Re: Technical problems ??

PostTue Jun 17, 2014 11:28 am

I've found that on Sundays the site seems to be down occasionally. I don't know if they do their maintenance then, or if it is just dumb luck.
Offline
User avatar

Brooksie

  • Posts: 2627
  • Joined: Wed Jun 30, 2010 6:41 pm
  • Location: Portland, Oregon via Sydney, Australia

Re: Technical problems ??

PostTue Jun 17, 2014 1:07 pm

It seems to be working again today. Phew!

Return to Media History Digital Library

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron