Script Problems

Comments related to the operation of NitrateVille.
User avatar
Jim Roots
Posts: 2944
Joined: Wed Jan 09, 2008 2:45 pm
Location: Ottawa, ON

Script Problems

Unread post by Jim Roots » Sun Jul 07, 2013 8:18 am

Every single thread I click on leads to delays in uploading the page, then a warning that a script is causing delays in Internet Explorer that may result in my computer no longer responding.

I did not have this problem when I left on vacation July 4th. I did not have access to a computer until today, so this is the first time I have experienced it.

Jim

User avatar
Mike Gebert
Site Admin
Posts: 6157
Joined: Sat Dec 15, 2007 3:23 pm
Location: Chicago
Contact:

Re: Script Problems

Unread post by Mike Gebert » Sun Jul 07, 2013 8:55 am

1) Try a different browser and let me know if you have the same issue.

2) Try emptying your cache in IE and restarting it. Sometimes, once a browser gets something, it won't drop it even when it's no longer there.
“I'm in favor of plagiarism. If we are to create a new Renaissance, the government should encourage plagiarism. When convinced that someone is a true plagiarist, we should immediately award them the Legion of Honor.” —Jean Renoir

User avatar
Jim Roots
Posts: 2944
Joined: Wed Jan 09, 2008 2:45 pm
Location: Ottawa, ON

Re: Script Problems

Unread post by Jim Roots » Mon Jul 08, 2013 6:17 am

It seems to be okay in Mozilla Firefox.

Jim

User avatar
Jim Roots
Posts: 2944
Joined: Wed Jan 09, 2008 2:45 pm
Location: Ottawa, ON

Re: Script Problems

Unread post by Jim Roots » Tue Jul 09, 2013 6:05 am

Have there been any changes made to N'Ville's platform in recent weeks? It seems to be no longer compatible with my slightly ancient version of Internet Explorer (which came with Windows XP sometime around 2008 or 2009). I've tried it on two different computers, two different ISPs, and two different locations. Mozilla has no problems, but then Mozilla regularly does automatic updating of my version whereas IE doesn't.

Jim

User avatar
sc1957
Posts: 232
Joined: Sat Jul 10, 2010 8:49 pm
Location: Ohio

Re: Script Problems

Unread post by sc1957 » Thu Jul 11, 2013 2:09 pm

What version of IE are you running?

I run IE 8 on an XP machine that I use for work, and don't generally have problems. Though I can't say that in this instance, because I do my personal web surfing with Firefox. So maybe this isn't helpful.

If you're still running IE 6... lot's of places don't support 6 any more.
Scott Cameron

Post Reply